Les Chambres

1) Chambre Blanc Baroque:

Deze ruime (bruids)kamer ligt aan de voorzijde van het kasteel op de 1e verdieping met een douche/wastafel/toilet in de torenkamer en heeft een prachtig uitzicht op de vallei. Een Kingsize-bed, twee fauteuils en een zitje voor een (champagne)ontbijt in deze kamer maken het romantische gevoel compleet.

2) Chambre Tulipe

Deze kasteelkamer, voorzien van een modern drieluik tulpenschilderij (51 m2) - met badkamer en separaat toilet - heeft een Frans balkon met uitzicht op het bos. De Chambre Tulipe is voorzien van een Kingsize-bed, 2 love seats en een leestafel.

3) Chambre Roses

Deze kamer ligt aan de voorzijde van het kasteel en is voorzien van een 2 persoonbed, schrijftafel en zithoek, de douche, wastafel en toilet bevinden zich in de torenkamer. Uitzicht op de vallei.

4) Chambre Noir

Vorsten gingen u als het ware voor in deze chambre à coucher (39 m2) met separate douche/wastafel/toilet. Uitzicht op het bos, zwembad en naar beneden toe het kerkje van het dorpje Thénioux. De Chambre Noir is voorzien van een Kingsizebed, zithoek en schrijftafel.

5) Chambre Bleu

Deze kamer, gelegen aan de voorzijde van het kasteel op de 2e verdieping is geheel in Franse stijl met het klassieke wit/blauwe behang, een riant kingsize bed met een lengte van 2.10 mtr. en voorzien van een separaat zitje in de torenkamer met prachtig uitzicht op de vallei, badkamer voorzien van toilet en douche. Eventueel kan bij deze kamer een extra slaapkamer, geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar, worden gehuurd welke is voorzien van 2 stuks 1-persoonsbedden en een eigen toilet.

Fotogalerij: Les Chambres

Prijzen

Alle kasteelkamers zijn geschikt voor 2 personen, kinderen vanaf 12 jaar zijn van harte welkom.

 

Kasteel-kamers laagseizoen:

€ 125,00 per nacht, inclusief ontbijt

 

Kasteel-kamers hoogseizoen:

€ 135,00 voor 1 nacht, inclusief ontbijt

€ 125,00 per nacht bij reservering vanaf 2 nachten, inclusief ontbijt

 

Wij serveren geen table d'hotes maar u kunt bij reservering wel een kaas of paté plankje bestellen a EUR 10,00 pp

 

 

Hoogseizoen 2018:

 • 1 juli tm 31 augustus 
 • Alle andere dagen/weken behoren tot laagseizoen

Algemeen:

 • Ontbijt wordt geserveerd vanaf 8u30 tot 10u00.
 • Bij reservering dient binnen 7 dagen na ontvangst van onze bevestiging 30% van het totale bedrag te zijn bijgeschreven op onze bankrekening, waarna de reservering definitief is.
 • Bij annulering tot 1 maand voor aankomst wordt de aanbetaling niet vergoed.
 • Ingeval van voortijdig afbreken van het verblijf of annulering korter dan 1 maand voor aankomst bent u de gehele verblijfssom verschuldigd.
 • De resterende 70% van het totale bedrag dient te zijn bijgeschreven op onze bankrekening uiterlijk 2 maanden voor datum aankomst.
 • Prijzen zijn inclusief uitgebreid ontbijt.
 • Prijzen zijn per kamer, gebaseerd op een verblijf van 2 personen per kamer.
 • Aankomst vanaf 15:00 uur en vertrek uiterlijk 10:00 uur.
 • Er worden geen extra bedden op de kamers geplaatst.